Kiemelt Témáink

A Loctite ás a Teroson márkák mögött tekintélyes mennyiségű felhalmozott ismeretanyag és innovatív ötlet található. Folyamatosan termékeink és azok gyártási folyamatának tökéletesítésén dolgozunk, hogy még jobban megfeleljünk felhasználóink és a piac igényeinek. A következőkben néhány innovatív terméket és megoldást mutatunk be Henkeltől.


A LOCTITE általános célú szerkezeti ragasztói, az innovatív hibrid technológiának köszönhetően átütő eredményt érhetnek el a szerkezetei ragasztás területén. Úgy fejlesztették ki őket, hogy az összeszerelés, tervezés és karbantartás legnagyobb kihívásainkat is megfeleljenek.

A Henkel tovább fejlesztette a LOCTITE 518 és LOCTITE 577 felülettömítő és menettömítő termékeit egy innovatív formulával, mely lehetővé teszi a termékek még jobb teljesítményét nagy igénybevétel esetén is.

A Loctite prémium minőségű berágódásgátló termékei megvédik a fém felületeket a korróziótól, beékelődéstől és berágódástól. Speciális összetételüknek köszönhetően különösen alkalmasak nagy terhelések és kis sebességű mozgások által létrejött statikus és határsúrlódás súrlódás esetén.

A LOCTITE 4090 hibrid ragasztó egyesíti a pillanatragasztók (cianoakrilátok) és a szerkezeti ragasztók (epoxik) előnyeit. Ez a Henkel első szerkezeti ragasztásra alkalmas pillanatragasztója.

A LOCTITE SF 7900 CERAMIC SHIELD egy különleges, kerámia tartalmú, szilikonmentes védőbevonat, amely megakadályozza a fröccsenő fémek tapadását a hegesztőberendezésen. A bevonat száraz filmet képez. A létrejövő kerámia bevonatról lepereg a fröccsenő fém és megszakítás nélkül hegeszthetünk 8 órán keresztül – a termék ismételt felvitele nélkül.

Az acél csővezetékek javítása ezekkel az innovatív termékekkel gyors és gazdaságos alternatívája a vezetékcserének. Kínálunk termékeket a felület előkészítésére, megerősítésére és fedő bevonására, mely termékeket közvetlenül a javítandó cső felületére kell felvinni. 

Vízvezeték- és gázszerelők szerte Magyarországon megbíznak az általuk már szabványosan használt menettömítő zsinórban, a LOCTITE 55-ben.
Segítségre van szüksége?

Hívja a  (06-1) 372-5677 számot!

Média anyagok és letöltések