Karbantartás, javítás és felújítás (MRO)

Berendezései csak megfelelően karbantartott állapotban üzemelnek gond nélkül. A Loctite a legjobb megoldásokat kínálja a karbantartás során jelentkező ragasztási, tömítési, tisztítási és kenési feladatokra.

Termékeink megbízhatóságukról és biztonságosságukról ismertek. Alkalmazásukkal időt takaríthat meg és csökkentheti költségeit, mert a Loctite termékekkel karbantartott ipari berendezések állásideje minimális lesz.

Gyors linkek:

Karbantartási  
 termékek

 

Karbantartási megoldások    
 útmutató

 

Megoldások iparágak,
 ipari berendezések karbantartása részére

 

Képzési program   
Partnerek 
Kapcsolat

Felhasználási példák

Tekintse meg, hogy a Loctite termékekkel karbantartott papírgyártó gépsor mindig egyenletesen, 1900 méter/perces sebességgel üzemel.

Karbantartási termékek

A Loctite a ragasztási, tömítési, tisztítási és kenési karbantartási feladatok szakértője.

Találkozzon bármilyen problémával - Loctite segítségével mindig megjavíthatja berendezéseit.


Karbantartási megoldások útmutató

Találja meg az összes karbantartási feladatra a megfelelő megoldást.
Mobilon, online vagy offline – bármikor, bárhol.


Megoldások iparágak, ipari berendezések karbantartása részére

Az ipari berendezések gyártása és karbantartása területén megszerzett több évtizedes tapasztalatunk lehetővé tette számunkra, hogy összegyűjtsük azt az ismeretanyagot, amelyet egy-egy speciális ipari területtel, vagy egy általánosan használt berendezéssel kapcsolatosan megszereztünk.

Megoldások iparágak részére:
Ipari programunk tartalmazza az egyes iparágakban előforduló legjellemzőbb karbantartási és javítási feladatokat. Iparáganként számos felhasználási példát, esettanulmányt, referenciamunkát tartalmaznak. Ismerje meg, hogy hasonló helyzetben egy speciális javítási feladatot mások hogyan oldottak meg.

Tengerészet Bányászat Acélgyártás

Petrolkémia Erőművek Vízellátás és szennyvíztisztítás

Vasút General equipment


Megoldások ipari berendezésekhez
Az ipari berendezésekkel kapcsolatos programunk még részletesebben mutatja be az egyes berendezések speciális karbantartási, javítási feladatait. Az összes javítási feladatra megoldást kínálunk, és javaslatot teszünk az alkalmazandó termékekre is. A felhasználóknak nem kell a termékkiválasztással bajlódniuk, koncentrálhatnak a javítás elvégzésére.

Ipari szivattyúk

Felújítási és karbantartási útmutató

Tengelyjavítás

Karbantartási és felújítási útmutató

Képzési program

A kiváló minőségű termékek csak megfelelő szakértelemmel történő alkalmazás esetén nyújtanak jó eredményt. Ezért kínálunk termékeink karbantartási, javítási célú felhasználásával kapcsolatos gyakorlati képzési programokat partnereink számára.
Munkatársaink jól ismerik azokat a problémákat, melyekkel a karbantartási szakemberek naponta szembesülnek, és hasznos gyakorlati tanácsokat, útmutatásokat adnak, hogyan lehet ezeket termékeink felhasználásával sikeresen megoldani.

Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, amennyiben részt szeretne venni egy személyre szabott képzései programon.


Partnerek

Termékeink nagy része beszerezhető kereskedőpartnereinknél. Az Önhöz legközelebbi kereskedőpartnereink megkereséséhez kattintson az alábbi linkre.


A Henkel minősített applikátor partnereinek megismeréséhez kérjük, kattintson az alábbi linkre.


Kapcsolat

Amennyiben részletesebben szeretné megismerni a Loctite karbantartási anyagok alkalmazását, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. Műszaki szakértő kollégáink személyre szabott képzési programot tudnak ajánlani.


Média anyagok és letöltések