Felületjavítási megoldások
Ipari berendezések felújítása, javítása és védelme

Felületjavítási megoldások

Ipari berendezések felújítása, javítása és védelme

Felületjavítási megoldások

A mostoha környezeti feltételek, az extrém üzemi körülmények és az alkatrészeket érő nagy terhelések végső soron a legjobb minőségű berendezések elhasználódásához vezetnek. A Loctite innovatív felületjavítási termékeinek segítségével felújíthatja, kijavíthatja és megvédheti ipari berendezéseit. Legyen bármilyen speciális ipari karbantartási problémája, a Loctite kiváló minőségű felületjavítási termékeinek segítségével sikeresen felveheti a harcot az olyan kihívásokkal szemben, mint a korrózió, abrázió, vagy a vegyi anyagok káros hatásai.

Gyors linkek:

Felhasználások    Előnyök     Szolgáltatások    Termékek     Letöltések     Kapcsolat


Alkalmazási példák

Szembesüljön bármilyen problémával, a Loctite mindig megtalálja a megfelelő megoldást!

Előnyök

Használja szaktudásunkat, mellyel minden felületjavítási problémára megtalálja a megoldást:

Megbízhatóság növelése

a kopott alkatrészek eredeti állapotának helyreállításával

 
Biztonság növelése

a működés során bekövetkező, az alkatrész meghibásodását okozó sérülések megakadályozásával

 

Időmegtakarítás

az állásidő lecsökkentésével és az alkatrészek élettartamának meghosszabbításával

 
Költségcsökkentés

az alkatrészcsere elkerülésével és a pótalkatrészek raktározásának csökkentésével

  


Felhasználók támogatása és műszaki szolgáltatások

A Henkel széleskörű tapasztalatokkal rendelkező műszaki szaktanácsadói a felületjavítási problémákkal kapcsolatosan a legmagasabb színvonalú műszaki szolgáltatásokat nyújtják az iparban.


Termékeink professzionális felhasználásának biztosítása érdekében a Henkel együttműködik az általa kiválasztott ipari karbantartási és javítási szolgáltatásokat nyújtó szervizekkel. Ezek a szervizek rendelkeznek a szükséges javítási műveletek elvégzéséhez a megfelelő szakemberekkel és szakértelemmel. Azok a szervizek, amelyek megfelelnek a Henkel által támasztott szigorú követelményeknek, megkapják a Minősített Henkel Applikátor Központ címet. A Minősített Henkel Applikátor Központokkal kapcsolatos bővebb információért kattintson ide.

Termékekkel kapcsolatos részletes információért, képzési programunkkal és szolgáltatásainkkal kapcsolatos ajánlatért lépjen velünk kapcsolatba!

Termékek

A Loctite felületjavítási termékeinek felhasználásával az összes ipari berendezését felújíthatja, kijavíthatja és megvédheti. A termékek átfogó megoldásokat biztosítanak a javítandó felületek tisztításától és előkészítésétől kezdve a sérülések javítására alkalmas, egyszerűen felhasználható fémjavító termékekig, valamint a felületeket a mechanikai és kémiai hatásoktól megvédő bevonatokig.

Tisztítás

A fémjavító termékek, bevonóanyagok és a védőbevonatok sikeres alkalmazásához az alapos felülettisztítás létfontosságú feltétel. Készítse elő megfelelően a felületet a tartós javítás és védelem biztosítása érdekében! A Loctite egyszerűen alkalmazható tisztítói teljesen megtisztítják a felületet a zsíroktól, szennyeződésektől, vegyi anyagmaradványoktól.

  Tovább
Fémtöltésű termékek

A Loctite fémtöltésű termékekkel gyorsan kijavíthatók a sérült fém alkatrészek hőhatás és hegesztés nélkül. Tartsa karban a gyártósori berendezéseket hegesztés alkalmazása nélkül. Legyen szó mechanikai kopásról vagy törésről, termékeink megbízható megoldást biztosítanak bármilyen problémára.

  Tovább
Védőbevonatok és bevonóanyagok

A felületek védelme a külső hatásokkal szemben kulcsfontosságú a karbantartási költségek és a meghibásodások miatti állásidő csökkentése érdekében. A maximális hatékonyság, biztonság és megbízhatóság érdekében a korrózió, az abrázió és az agresszív vegyi anyagok elleni védelemre használja az innovatív védőbevonatainkat és bevonóanyagainkat.

  Tovább

A teljes termékkínálat megtekintéséhez kattintson ide:

Termékek áttekintése A teljes felületjavítási termékkínálat megtekintéséhez kattintson ide

Letöltések

Propektusok + Katalógusok

Korszerű felületjavítási technológiák

Ipari berendezések felújítása, javítása, védelme

Média anyagok és letöltések